Top
 
 
 
 
Contact

De probleemoplosser | Deltec Betonband M32

De laatste jaren zien we een trend in het isoleren van buitengevels en afwerken met sierpleister. Om een strakke afwerking te realiseren wordt de buitengevel afgewerkt met goed schilderwerk. Het afplakken tijdens deze klus zorgt voor problemen doordat tape niet blijft hechten of inscheurt tijdens het verwijderen. Dit zorgt voor veel irritatie en het kost onnodig veel tijd. Deltec Tape heeft hiervoor dé oplossing: Deltec Betonband M32!

 

Deltec Betonband M32 is een veelzijdige tape voor zowel stukadoor als schilder. De robuuste en zeer soepele tape met hoge kleefkracht is speciaal ontwikkeld voor zeer ruwe ondergronden met lastige hechting zoals beton, gips en steen. Daarbij is de tape zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals verpakken, vastkleven van stuclopers en snelle reparaties. De Deltec Betonband M32 heeft een linnen verweving wat de tape extra sterk maakt en waardoor de tape gemakkelijk met de hand is te scheuren. De unieke lijmlaag maakt het mogelijk om de tape zowel binnen als buiten in te zetten en de tape is tot 3 weken zonder lijmresten te verwijderen. Kortom, de universele probleemoplosser voor stukadoor en schilder.

ERVAAR NU ZELF GRATIS!

Probeer Deltec Betonband M32 nu zelf! Vraag uw gratis sample aan via deltectape.nl/sample

Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: