Top
 
 
 
 
Contact

Industrie

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn de mogelijkheden op het gebied van ‘bevestiging’ en ‘hechting’ ongekend. Tapes, lijmen en kitten worden alsmaar veelzijdiger inzetbaar en blijken steeds betere vervangers voor ouderwetse bevestigingsoplossingen. Deltec spant zich dagelijks in om een ‘state of the art’ aanbod te kunnen presenteren voor de meest uiteenlopende maskeer- en bevestigingstoepassingen. Van dubbelzijdige tapes met een ongekende hechtkracht tot aan maskeertapes en beschermfolies die geen enkele lijmresten achterlaten. De combinatie van aanbod, expertise en service maakt Deltec Tape de ideale partner voor alle vraagstukken omtrent tape.
.
.

Joris van den Elsen
Expert
+31 (0)88 - 46 46 300

Deltec Tape werkt met trots voor

Villeroy & Boch

Of het nu is in de sector badkamer, wellness, tegels of keuken, Villeroy & Boch onderscheidt zich door een elegante uitstraling. Om zeker te zijn van die perfecte uitstraling en iedere vorm van schade hieraan te voorkomen maakt Villeroy & Boch gebruik van zelfklevende beschermfolie voor de bescherming van onder andere baden, wastafels en kunststof [...]
Lees verder

Scania

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. Scania staat voor de beste kwaliteit en een perfecte uitstraling. Om deze kernwaarden te garanderen maakt Scania gebruik van Autowrapfolie om gelakte onderdelen optimaal te beschermen tijdens het productieproces en transport.
Lees verder
Alle referenties

FAQ

Veelgestelde vragen over onze tapes
1) Waar kan ik de tape voor de industrie kopen?

U kunt een bestelling plaatsen via onze webshop. Heeft u hulp nodig tijdens het bestellen? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag!

2) Wat is de gemiddelde levertijd?

Voor 15:00 besteld, is morgen in huis!

3) Is het mogelijk om een sample aan te vragen?

Het is uiteraard mogelijk om een sample aan te vragen van onze tapes. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze tape ook voor uw toepassing perfect inzetbaar is. Een monster aanvragen doet u hier: https://www.deltectape.nl/contact/

4) Hoe lang kan ik mijn tape bewaren?

Wij adviseren om de tape binnen 1 jaar te gebruiken. Tape is gemiddeld 1 jaar houdbaar mits opgeslagen in een donkere, droge ruimte met een temperatuur tussen 15 – 21 graden Celsius.

Tips & downloads

Tips, downloads & video’s voor de industriebranche

Deltec Tapes Vast & Zeker!

Beschermen, bevestigen, repareren of verpakken? Deltec Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden; Deltec Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing! Voordelen: – A-kwaliteit producten – uit (ruime) voorraad leverbaar – compleet assortiment / voor alle toepassingen – uitgebreide documentatie en tesmateriaal direct beschikbaar – actieve [...]

Lees verder

Deltec YouTube kanaal

Deltec Tape heeft een YouTube kanaal!

Lees verder

Blijf op de hoogte

Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: