Top
 
 
 
 
Contact

Deltec Tape Gold, Purple & Extreme:

dé nieuwe standaard in kwaliteit!

Deltec Tape heeft een uniek assortiment hoogwaardige maskeertapes voor de professionele schilder, stukadoor en spackspuiter. Het complete assortiment biedt voor iedere toepassing de juiste tape.

Steeds meer vakmensen kiezen voor maskeertapes van hoogwaardige kwaliteit. Net als een goed stuk gereedschap kan de aanschaf van goede maskeertapes veel tijd en geld besparen. De ware toppers in het Deltec Tape assortiment zijn de Washi maskeertapes. Lars van de Looij, productmanager Deltec Tape, legt uit wat het verschil is ten opzichte van goedkope imitaties maskeertapes.

Washi maskeertapes
Washi maskeertapes worden gemaakt van speciaal Japans rijstpapier. Deltec Tape is dé specialist op het gebied van deze speciale Washi maskeertapes. Deze nieuwe generatie maskeertapes heeft unieke eigenschappen ten opzichte van de normale crêpetapes.

 • Extra dun Japans rijstpapier, hierdoor loopt er geen verf/lak onder de tape
 • Extreem strakke lijnen
 • Speciale lijmlagen en daardoor nooit schade aan de ondergrond
 • Zonder lijmresten en in één keer te verwijderen

Deltec Tape heeft drie typen Washi maskeertapes. We zoomen nu in op de eigenschappen en voordelen ervan.

Deltec Maskeertape Gold
De Deltec Maskeertape Gold is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van speciaal Japans rijstpapier. De Deltec Maskeertape Gold is uitermate geschikt voor het verkrijgen van extreem scherpe lijnen/afscheidingen en tot 6 maanden na aanbrengen schoon te verwijderen. Dit komt door de hoogwaardige acrylaat-lijmlaag. Daardoor is de Deltec Maskeertape Gold ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik door de UV-bestendigheid. Door de unieke eigenschappen van de Deltec Maskeertape Gold kunt u met deze Washi maskeertape 95% van uw werkzaamheden afdekken.

Gold_25mm-2018_2

Deltec Maskeertape Purple
Voor gevoelige ondergronden zoals behang, gips- en sierlijsten of oude verflagen die extra goed beschermd moeten worden heeft Deltec Tape ook de oplossing: Deltec Maskeertape Purple. ”Deze tape is grotendeels vergelijkbaar met onze Deltec maskeertape Gold alleen met een aangepaste kleeflaag die een lichtere kleefkracht heeft. Daarnaast is deze Washi tape voor binnengebruik tot vier maanden na aanbrengen schoon te verwijderen met een extreem strakke lakrand.

Purple_25mm

Deltec Maskeertape Extreme
De Deltec Maskeertape Extreme is dé nieuwste ontwikkeling van Deltec Tape op het gebied van Washi tapes. Deze tape onderscheidt zich door de vezelversterkte drager en unieke lijmlaag waardoor de tape perfect inzetbaar is voor ruwe en lichtvochtige ondergronden én niet inscheurt bij het verwijderen. Door deze unieke eigenschappen is de Deltec Maskeertape Extreme inzetbaar voor zowel schilder als stukadoorswerkzaamheden. Naast de beste afwerking is de tape tot 4 maanden UV-bestendig en perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

Extreme_25mm

Imitatie
Tegenwoordig zijn er steeds meer goedkope imitaties van de washi Gold tape in omloop. Deze tapes lijken hetzelfde, echter niets is minder waar. Op het oog is er nauwelijks onderscheid, echter zodra deze goedkope tapes worden ingezet met het idee dat je een goede tape gebruikt dan kom je bedrogen uit. De inzet van deze tapes zorgen in de praktijk voor veel problemen zoals lijmresten, inscheuren bij verwijdering, slechte of juist te goede hechting op de ondergrond of zelfs chemische reacties met de ondergrond.

Goedkoop is duurkoop
De aanschaf van de goedkope imitatie Gold tapes lijkt op korte termijn interessant vanwege de lagere rolprijs. Op de totale kosten van een project zijn de aanschafkosten van tapes totaal te verwaarlozen. Minder dan 1% van de totale kostprijs bestaat uit de kosten van tapes en de overige kosten zitten in manuren en lak. Het effect van een besparing op tapes is dus nihil. De inzet van goedkope tapes lijdt in het werk tot veel problemen. Het verwijderen van lijmresten, tape die vroegtijdig loslaat of inscheurt bij het verwijderen kost onnodig veel extra tijd. Een kleine investering in de juiste kwaliteit tape heeft dus een gigantisch effect op het eindresultaat en de totale kosten, waarbij ook nog de aanschafwaarde van de tape wordt terugverdient. Een win-win situatie.

Drie tapes voor al uw schilderwerken
Al die soorten tapes zorgen voor verwarring, want welk type tape gebruikt u nu voor welke toepassing. Een groot voordeel van Deltec Tape is dat zij drie washi maskeertapes hebben die inzetbaar zijn voor al uw schilderklussen. De Deltec Maskeertape Gold is inzetbaar bij 95% van uw werkzaamheden en de Deltec Maskeertape Purple en Extreme nemen de overige werkzaamheden voor hun rekening. Drie typen tapes in plaats van voor iedere toepassing en ondergrond een ander type. Dit levert u tijd, geld én overzicht op!

De test is het bewijs!
Deltec Tape biedt u de mogelijk om de kwaliteit zelf te ervaren! Kijk op www.deltectape.nl, bel 0413 – 24 44 82 of mail naar info@deltectape.nl en vraag een gratis sample of meer informatie aan. Deltec Tape werkt via de betere professionele verfgroothandelaren. Wilt u weten waar? Neem dan contact op!

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31(0)88-46 46 300
E-mail sales@arvas.com
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: