Top
 
 
 
 
Contact

News

16 januari 2019

Een nieuwe look voor Deltec Tape

Een internationale uitstraling die recht doet aan kwaliteit!

Het vertrouwde merk Deltec Tape blijft innoveren, vernieuwen en verbeteren. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is de kwaliteit van Deltec Tape niet onopgemerkt gebleven. Wist u dat Deltec Tape al in meer dan 15 landen verkocht wordt? De internationale positie in de markt en het uitgebreide productaanbod vragen om een vernieuwde, internationale uitstraling die recht doet aan kwaliteit. Tijd voor een nieuwe, professionele look!

Gericht op het gebruiksgemak voor de professional heeft Deltec Tape vernieuwde verpakkingen met een frisse en heldere uitstraling ontwikkeld. Met deze vernieuwde uitstraling is in één oogopslag duidelijk te zien voor welke toepassing het product geschikt is en wat de eigenschappen van de producten zijn. Snel het juiste product voor elke klus, met de vertrouwde, hoge kwaliteit. Alleen het uiterlijk verandert; de kwaliteit blijft hoog en onze service betrouwbaar, zoals u gewend bent!

Over Deltec Tape
Deltec Tape is hét merk tapes voor de professionele schilder en stukadoor. Bij het merk staat ‘’A Pro Knows’’ centraal wat aangeeft dat professionals weten dat alleen kwaliteitsmaterialen volstaan voor het creëren van het beste eindresultaat. Denk aan de Deltec Washi maskeertapes voor de meest scherpe en strakke lijnen, voor gevoelige en kwetsbare ondergronden of gebruik op ruwe oppervlakken. Deltec Tape staat rechtstreeks in contact met de markt en weet wat een professionele schilder en stukadoor belangrijk vindt. Door constant te innoveren en producten verder te ontwikkelen helpt Deltec Tape het werk van deze professional te optimaliseren. In iedere situatie, elke dag opnieuw. A Pro Knows!

Ervaar zelf!
Meer weten over Deltec Tape? Of ervaart u de kwaliteit van Deltec liever zelf? Vraag dan een gratis sample aan!

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: