Top
 
 
 
 
Contact

Heeft u al een account voor de nieuwe spaarshop?

Werken met kwaliteit wordt beloond! – Het nieuwe Deltec Spaarprogramma

π˜Ώπ™šπ™‘π™©π™šπ™˜ π™—π™‘π™žπ™Ÿπ™›π™© π™žπ™£π™£π™€π™«π™šπ™§π™šπ™£, π™«π™šπ™§π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™šπ™£ π™šπ™£ π™«π™šπ™§π™—π™šπ™©π™šπ™§π™šπ™£: π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™€π™£π™‘π™žπ™£π™š 𝙨π™₯𝙖𝙖𝙧𝙨𝙝𝙀π™₯! Met de Deltec spaarpunten willen wij vakmannen belonen voor de mooie projecten die ze uitvoeren met onze producten. Deltec klanten kunnen daarom vanaf nu de Deltec spaarpunten inleveren in de splinternieuwe online spaarshop.

 • Sparen gaat simpel en snel!
 • Iedere volle doos Deltec Gold, Sensitive of Extreme en Deltec Unitack en Multitack Paper bevat spaarpunten.
 • Maak een account aan op https://bit.ly/3MEH2ud en voer de spaarpunten online in of scan de QR-code om ze digitaal bij te schrijven op uw account.
 • Lever de spaarpunten op uw account in voor gratis leuke en unieke gifts!

Heeft u nog oude spaarpunten zonder QR-code?

Deze blijven natuurlijk geldig en zijn in te voeren in de nieuwe spaarshop. Heeft u een grote hoeveelheid te verzilveren bonnen zonder QR-code? Wij ondersteunen u graag! Stuur de bonnen naar onderstaand adres met vermelding van uw naam, telefoonnummer en gebruikersnaam in de nieuwe spaarshop en wij zorgen ervoor dat het puntensaldo bijgeschreven wordt.

Deltec Tape
De Amert 601
5462 GH Veghel

Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: