Top
 
 
 
 
Contact

News

16 augustus 2017

Project van de maand: Disney’s The Lion King

De koning der musicals kiest voor Deltec Tape

Het prachtige musicalverhaal over een pasgeboren leeuwenwelp op de Afrikaanse savanne speelt nu in Den Haag. Deze theatersensatie is ongekend populair. Wij zijn dan ook trots dat producent Stage Entertainment ervoor heeft gekozen om Deltec Tape te gebruiken voor haar producties.

Over Deltec Tape in The Lion King
Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een unieke ervaring met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en meeslepende muziek.
Om de musical tot in perfectie te krijgen heeft Stage Entertainment voor Deltec Tape gekozen. De unieke kwaliteit van de tapes zorgt voor een perfecte afwerking en ervaart een groot gebruiksgemak. Hierdoor garandeert Stage Entertainment zich van de beste kwaliteit tapes voor een optimale beleving van de musical.

Over Stage Entertainment
Stage Entertainment is de grootste aanbieder van live entertainment in Europa. De onderneming is actief in acht landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Italië en de Verenigde Staten.

Naast de productie van musical, toneel en theaterproducties heeft Stage Entertainment over de hele wereld verschillende theaters. In Nederland zijn dat het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater.

U kent Stage Entertainment wellicht al van eerdere producties, zoals Mamma Mia!, Tarzan, The Phantom of the Opera, Les Misérables, Hij Gelooft in Mij en Ciske de Rat.

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: