Top
 
 
 
 
Contact

Klanten

Unbranded merkt grote televisieproducties met prachtige decors

Goede Tijden Slechte Tijden, het Nieuwsuur op NPO 2, De Toppers in Amsterdam Arena, Albert Heijn biologisch, de musical The Bodyguard, Nike running clubhouse, het Eurovisie songfestival in Kiev 2017, en zo kunnen we nog even doorgaan. Het is bijna knap om nog nooit het werk van deze bedreven decorbouwers te hebben gezien. Tijd voor een kijkje ‘achter de schermen’!

Alle soorten decors die ontworpen én geproduceerd moeten worden, zijn projecten waar Unbranded zich graag in vastbijt. Gevestigd in het hart van televisieland, het Mediapark in Hilversum, slepen zij de ene na de andere grote opdracht binnen. Marijn Evers (afdeling spuiterij), vertelt: “Wij verzorgen het ontwerp en de productie van het decor voor een heleboel programma’s op de Nederlandse televisie, maar ook interieurbouw voor winkels, retail, musea, kantoorpanden, promotiecampagnes en interactieve objecten/projecten. We doen alles zelf, van top tot teen. Hiervoor hebben we bijna 20.000 m2 productiehal, voor het timmerwerk, de metaalbewerking, kunststofbewerking, decoratie en een spuiterij waar we alles strak in mooie kleuren spuiten.”

Unbranded heeft maar één doel: creating experience en ervoor zorgen dat het hele plaatje klopt. Door de juiste sfeer en beleving te creëren. Naadloze achtergronden maken, waarvan je niet ziet hoe het gemaakt is en die helemaal in het plaatje passen. Martijn: “We hopen in de toekomst nog veel meer internationaal te mogen gaan werken. We zijn hiervoor niet alleen flink aan grote producties aan het timmeren, maar ook aan de weg! ” Op dit moment zijn de eerste stappen in het buitenland al gezet in grote shows op de Duitse televisie. Ook voldoet Unbranded aan de juist certificaten om in het buitenland te mogen werken.

Snelheid. Dat is het codewoord in de tv-wereld. “De producties zijn vaak heel veel werk, voor een korte periode. Dat betekent dat je ook snel problemen op locatie moet kunnen oplossen. En daar zijn wij goed in. Wat er daarna met de decors gebeurd? Die slaan we op, bij een nieuw seizoen zorgen we voor een update. Is de show weg, dan wordt het in stukken geknipt en dan gaat het de vuilcontainer in. Dat doet soms een beetje pijn.”, aldus Martijn.

Snel leveren. Dan is stilstaan geen optie. “De deadlines zijn zo strak, dat een dag stilstaan not done is. Dat kunnen we ons gewoon niet veroorloven. Daarom moet alles werken, alle machines moeten blijven lopen. Met de nieuwe spuitapparatuur hebben we enorm veel plezier; alles blijft gewoon goed doorlopen. Daarmee winnen we enorm veel tijd. Eerlijk is eerlijk; daarin is Wiltec gewoon de beste.”

Benieuwd welk decor van Unbranded jij vanavond op televisie kunt zien? Check het eens op http://www.unbrandedexperience.com

[/vc_column]

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: