Top
 
 
 
 
Contact

News

3 februari 2017

50% sneller én eenvoudiger maskeren met Deltec Quick Mask!

Het afplakken van grote oppervlaktes is vaak een vervelende en tijdrovende klus. Deltec Tape maakt het afplakken nu tot wel 2x sneller en gemakkelijker met het Deltec Quick Mask pakket!

Deltec Quick Mask is een statische, verfhechtende folie van hoge kwaliteit. De statische werking zorgt ervoor dat de folie zich perfect aan het oppervlak hecht. De combinatie van tape en folie zorgt voor een 2-in-1 systeem waarbij in 1 stap grote oppervlaktes snel en goed afgedekt kunnen worden. Hierdoor wordt kostbare arbeidstijd bespaard.

Voor iedere toepassing heeft Deltec Tape de perfecte oplossing:

– Deltec Quick Mask Gold: statische folie inclusief de bekende Deltec Maskeertape Gold, geschikt voor het creëren van messcherpe lijnen én UV-bestendig, met een inzetduur tot 6 maanden!

– Deltec Quick Mask Pro: statische folie voorzien van de bekende Deltec Maskeertape Pro, geschikt voor gebruik op ruwe én lichtvochtige ondergronden, met een inzetduur tot 2 weken.

– Deltec Quick Mask Indoor: statische folie uitgerust met de Deltec Maskeertape 60, geschikt voor het afplakwerk dat specifiek gericht is op indoorwerkzaamheden, met een inzetduur tot 24 uur.

– Deltec Quick Mask Outdoor: statische folie voorzien van een stevige duct tape voor gebruik op o.a. ruwe ondergronden, welke zowel binnen als buiten inzetbaar is tot 3 weken.

Quickmask_collage

Meer weten? Het Deltec Tape-team staat voor u klaar! Mocht u meer informatie willen of de kwaliteit van Deltec Tape zelf ervaren middels een GRATIS testrol? Neem contact op via 0413 – 24 44 82 of mail naar info@deltectape.nl!

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: