Top
 
 
 
 
Contact

News

20 december 2017

[BLOG] De 5 grootste ergernissen van schilders

Schilderen is een prachtig vak. Frisse muren, gave decoraties en bijzondere creaties: wat u ook doet, het geeft voldoening. Toch lopen schilders ook weleens tegen hinderlijke dingen aan die tijd én geld kosten. Wij vroegen verschillende schilders om de grootste werkirritaties op te noemen. Benieuwd? Dit zijn de 5 grootste ergernissen van schilders:

  1. Verf loopt onder de tape door
   Om gek van te worden, deze ergernis! Heeft u net een stuk geschilderd, blijkt dat er verf onder de tape is doorgelopen. Gevolgen: geen strakke lakrand, bijwerken en een minder strak eindresultaat. Iets wat u te allen tijde wilt voorkomen!
  2. Lijmresten
   Als u ergens niet op zit te wachten, zijn het wel lijmresten. Vele tapes plakken goed, maar laten resten achter bij het verwijderen. Dat kost weer tijd om schoon te maken. Zonde!
  3. Tape scheurt in bij het verwijderen
   Nog zo één. U begint met het weghalen van de tape en ziet dat er geen verf onder gekomen is en dat er geen lijmresten achterblijven. Top! Alleen dan scheurt de tape. En nog eens. Wat een ellende!
  4. Tape laat vroegtijdig los van de ondergrond
   Bent u net lekker bezig met schilderen, laat de tape los… Heel ergerlijk, want dan kan er opnieuw afgeplakt worden. Niet handig!
  5. Beschadigde ondergrond
   Als de staat van de ondergrond niet optimaal is kan er schade ontstaan bij het gebruik van de verkeerde tape. Een tape die te sterk hecht kan bij het verwijderen de ondergrond meenemen, zoals (verse) lak en behang. Daar zit niemand op te wachten!

De juiste tape zorgt ervoor dat al deze ergernissen van schilders niet voorkomen. Benieuwd wat de juiste tape op kan leveren in tijd en geld? Bekijk de infographic hieronder!

Heeft u vragen over het gebruik of de inzet van de juiste tape? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: