Top
 
 
 
 
Contact

News

10 augustus 2017

Deltec Tape ontwikkelt keuzehulp tapes

In één oogopslag de juiste tape!

Als professional wordt u constant geconfronteerd met verschillende omstandigheden, zoals diverse ondergronden en temperaturen. U weet daarom als geen ander dat een goede voorbereiding en de juiste producten van essentieel belang zijn. De keuze en het gebruik van de juiste tape is daarbij van cruciaal belang.

Niets is zo vervelend als het onbekend is welke tape geschikt voor de toepassing. Daarom heeft Deltec Tape gekozen voor een overzichtelijk assortiment met de hoogste kwaliteit tapes. Hierdoor heeft u altijd de juiste tape in handen voor uw toepassing. Om er zeker van te zijn dat u ook de juiste tape kiest heeft Deltec Tape een keuzematrix ontwikkeld voor het assortiment maskeertapes. Hierin worden de tapes en de meest voorkomende toepassingen weergegeven. Bij iedere toepassing wordt aangegeven of de tape hiervoor geschikt is. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien welke tape geschikt is voor de toepassing. Dit zorgt ervoor dat u snel, gemakkelijk en een juiste keuze kan maken. Het laatste wat u wil is natuurlijk veel tijd kwijt zijn met het halen van spullen en dan ook nog de kans dat u niet het goede materiaal meeneemt.

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: