Top
 
 
 
 
Contact

News

14 juli 2017

Tape is toch gewoon tape? Nee hoor! Deltec Tape bewijst het!

‘Tape is toch gewoon tape…’ is één van de opmerkingen die we vaker horen. Maar niets is minder waar! Sterkte, kleefkracht, optimale hechting, goede scheurbaarheid, geen lijmresten… allemaal belangrijke zaken bij een Gaffer tape. Zaken waar de Deltec Gaffer Tape Pro aan voldoet! Na een uitgebreid testtraject is het gelukt om al deze eigenschappen in één tape te combineren.

Innovatie
Maar wat valt er nou aan tape te innoveren? Nou… veel! Met name de nieuwe lijmlaag op de Deltec Gaffer Tape Pro is een goed voorbeeld. De Deltec Gaffer Tape Pro laat namelijk geen lijmresten achter – wel zo fijn wanneer u werkt met kostbare, kwetsbare apparatuur. Niet voor niets won de Deltec Gaffer Tape Pro op de CUE 2016 vakbeurs de innovatieprijs!

‘Ik heb al de beste gaffer tape’
‘Ik heb in het verleden al veel gaffer tapes getest en heb al de beste gaffer tape’. Dat was misschien zo, maar wat gisteren het beste was, is vandaag mogelijk achterhaald! Verzeker uzelf van de beste gaffer tape, vandaag én morgen. Want stilstand is achteruitgang.

‘Bijna nooit last van lijmresten’
Inderdaad, ‘bijna nooit’! Het liefste heeft u nooit lijmresten, toch? Dat kan, met de Deltec Gaffer Tape Pro. Onder alle omstandigheden: warmte. belasting, of bij buitengebruik.

Wilt u ook overtuigd worden?
Test gratis en overtuig uzelf! Vraag een gratis monster aan!

Gegevens

De Amert 601 5462 GH Veghel
Telefoon +31 (0)88-46 46 300
E-mail info@deltectape.nl
Ma t/m Vr 08.00 tot 18.00 uur
Route
Close Close

  Aanhef *

  Achternaam *

  Voornaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  x

  Chat met een specialist!

  Online
  Vul hieronder uw naam in en start de chat
  Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@deltectape.nl.
  E-mail conversatie naar: